2009 m. gegužės 22 d., penktadienis

Dėmesio! Attention! Achtung! Внимание!

Na dar sesuo įrašys olandiškai ;-). Nu aš tikrai perskaityčiau tokį įrašą, o jis toks vaikiškas nes... na nes penktadienio vakaras.

NUO ŠIANDIEN AŠ IŠVEŽIOJU SIUNTAS VILNIUJE DVIRAČIU!!!

Kas mus žino, tai žino, kad ir taip viską Vilniuje vežiojame patys, bet buvo tik mašina ir trulikai. Dabar suku galvą, kaip papuošti dviratį pieniškai, kad jau aš it pieno puta iš pieno plaukusi "gulbė" būčiau :-)). Laukiu patarimų!
Žodžiu propaguosime žalią siuntų tarnybą :-). Foto įkelsiu, kai labai gražiai ten gausiuos (tai, aišku, užtruks :-)) ir tada mane atpažinsite pro bet kokį rūką!
Jei pamatysite Klaipėdoje, reiškia apsipažinote :-).
P.S. netikėtai daug šypsausi, nu gal ir gerai?...

2 komentarai:

  1. 1. galima nusipiesti l.pieniska transporto zenkla-numeri (na, kaip dabar "biski" madinga - su savu ar didziosios meiles vardu, siuo atveju - PP...:))
    2.jei netrukdo, galima apkabineti dviracio "ragus" (vaira) vejo varpeliu kokia nors atmaina - vaziuoji ir groja, skamba iki...isprotejimo ;)
    3.pieno spalvos rozes-lelijos-ramunes is impregnuotos medvilnes (http://www.audiniai.net/), surauktos pagal Juozuko S. ar kitoki pvz., ir sutupdytos ant siuntu krepsio (juk toks bus, a'ne?:)).

    AtsakytiPanaikinti
  2. AČIŪ! Viską "imu domėn" :-)). Iš tikrųjų labai konstruktyvūs pasiūlymai. Jėga.

    AtsakytiPanaikinti