2009 m. gegužės 5 d., antradienis

Dailės mokytojas - A. Satkus

Įkvėpta mūsų "Įkvėpimo" - Jurgos iš "Lengvų daiktų" posto apie piešinius ant sienų, rašau padėką už nuostabų mokytojo darbą savo dailės mokytojui A. Satkui. Tikimybė, kad jis perskaitys - 0, bet aš buvau visai pamiršus (o prisiminti buvo gera, tad dėkoju ir Jurgai), kad dailės klasės sienas mes išpiešėm P. Pikaso darbu.

Gal todėl išlindus iš pasąmonės klodų visokiems demonams nevalingai į mūsų PP atsivežiau šį kūrybinį rinkinį.

4 komentarai:

  1. Aš šio Picaso kūrinio reprodukciją neseniai prasigabenau iš Barselonos, kur yra P.Picaso muziejus! O kuriame mieste ir kurioje mokykloje jūs išpiešėte sienas? P.S. mokytojas turėjo būti nuostabus :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dėkoju už komentarą! O mokykla, beje, elementari, nykaus ir neprestižinio rajono, niekuo neišskirtinė. Bet va vienas žmogus - ir supranti, kad esi kažkas daugiau, negu pažymių knygelės turėtojas. Jo. Ir mokytojas tikrai buvo geras (ypač tiems, kas mėgo, ne, na bent kiek domėjosi bent jau, daile :-)).

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ir as prisimenu musu vakarinius mokyklos dailinimus. Mokytojas tikrai buvo nuostabus.

    Diana

    P.S. Nuostabus blogas!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveika, Diana!!! :-) Labai smagu taip susitikti, labai šaunu, kad užsukai, kad palikai kelis žodelius! :-) Pabandžiau panaršyti tavąjį blogą, labai tikiuosi pamatyti ten išmoktus studijuojant fotografiją dalykus!

    AtsakytiPanaikinti