2009 m. gegužės 28 d., ketvirtadienis

3 naujienos ir 1 svajonė (naujienlaiškis)

Sveiki,

Pradėsiu nuo to, kuo dažniausiai baigiama. Na, jei atsitiktų taip, kad neturėsite mums laiko, galbūt bent spėsite perskaityti tai, ką labiausiai norime pasakyti:
Linkime Jums geros vasaros! Mes – 3 „P“ (Paukščių Pieno Parduotuvė) linkime Jums pačių svarbiausių ne tik vasarą dalykų: 3 „G“ – Gėrio, Grožio, Gamtos!

1 naujiena – naujos prekės. Jų nedaug, bet jos įvairios, mažutės, keistos, gražios, o gal ir nelabai, bet labai turiningiems žaidimams!, nostalgiškos, skambančios, kvapnios: naujienos

2 naujiena – mūsų kitų prekių karūnavimas savaitei – „savaitės vinys“. Tik vieną savaitę atsitiktinai, bet ne atsainiai, pasirinktos prekės bus parduodamos žymiai pigiau. Labai maloniai prašome mus aplankyti. Be to, vasariškai nusiteikusios sudėjome dalykėlius „vasarai vasarėlei“.

3 naujiena – mes, o jei perkate pas mus, tai ir Jūs, žodžiu, mes visi tapome judėjimo „Už gamtą“ rėmėjais. Kodėl jų? Todėl, kad jie irgi myli paukščius! Na gal dar dėl to, kad mums patinka, ką jie daro ir… jie neprašė. Procentą nuo kiekvienos parduotos prekės skiriame jiems. „Judėdami“ už gamtą nuo gegužės mėnesio siuntas Vilniuje vežiojame ir dviračiu!

Ir 1 svajonė ...
Jau labai greitai „Paukščių Pieną“ galima bus rasti iš tikrųjų! Žinoma, tikrojo reikėtų paieškoti, bet mus galėsite aplankyti ir pamatyti Vilniuje, Žvėryne. Mes vis dar kaligrafiškai rašome kainas, prieš veidrodį mokomės drąsos, o rytais užsimerkę medituojame, bet savo svajonę įgyvendinsime - mažą parduotuvėlę tuoj tuoj atidarysime. Info bus tituliniame puslapyje.

Visiems, kas skaitė, buvo – nuoširdžiai dėkojame.
Kas skubėjo – linksmai mojame.
Kas grįš – laukiame!

P.S. Jei vis dar turite laiko muzikai, … tuomet moterims su šypsena: net Marse mūsų reikia!

Pagarbiai,

Nora Išganaitienė
www.pauksciupienas.lt

2 komentarai:

  1. Nors dar mažučių babiručių neturiu, bet jau žinau, kur eisiu, kai tik jie pradės stuksent:)

    Dar orėčiau pagirti už puikią iškalbą, jaukiai iš žaismingai, bei gražią muziką, pagaliau kažkas sudrumstė ryto tylą ..ir labai gražiai:)

    AtsakytiPanaikinti