2010 m. sausio 13 d., trečiadienis

PPP draugams...



Prašymas.

Didelis ir labai nuoširdus prašymas padėti mums sutvarkyti sutrikusį Paukščių pieno paštą.

Nuo gruodžio mėnesio mūsų Jums siunčiamus laiškus (tame tarpe ir sąskaitas, ir mokėjimo patvirtinimus) labai dažnai sugauna spam filtras ir jie atsiduria Jūsų pašto programos "šiukšliadėžėje". Dažniausiai taip nutinka siunčiant laiškus Gmail adresatams. Kodėl neklauskit - mes nežinom. Nei serverio administratoriai, nei ryšio tiekėjai mums iki galo šito neišaiškino ir pagelbėti negalėjo. Todėl darom pačios, ką sugebam. Pašalinom savo adresą iš kažkokių "juodųjų" sąrašų (brrr), bet problema liko. Todėl norime paprašyti pagalbos visų Jūsų, kas gali ir nori mums padėti.

Jei savo pašto programos "šiukšliadėžėje" aptikote (ar ateityje aptiksite) mūsų siųstus laiškus (iš ...@pauksciupienas.lt, ...@junovilis.lt) labai prašome jų netrinti, o pažymėti kaip "ne šlamštas" / "not junk" / "not spam". Ypač, jei Jūs - Gmail vartotojas. Mus užtikrino, kad google sistema atsižvelgia į savo vartotojų veiksmus ir ilgainiui turėtų liautis laikyti mus "spam'eriais". Tikimės, kad tai padės.

Iš anksto dėkojame visiems.
AČIŪ!
P.S. ir ačiū jau patarusiems ir padėjusiems!

2 komentarai:

  1. Na, pasinaikinimas iš juodųjų sąrašų turėtų padėti. Bet įdomu, kodėl į juos patekot? Paprastai tokiuose sąrašuose atsiduria tik visokie .net, .com ir panašūs adresai, bet ne .lt...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ufff, mes turim tą pačią problemą.:(

    AtsakytiPanaikinti